Myytävät kylpytynnyrit

Kylpytynnyrit netistä

Erittäin laadukkaita kylpynnyreitä netistä. Myymme vain Suomessa valmistettuja tynnyreitä. Kaikki kylpytynnyrit on valmistettu vain parhaista materiaaleista ja niissä on asianmukaiset valmistajan takuut. Suomalaisena tynnyrivalmistajana toimii Kirami, joka on Euroopan suurin kylpytynnyrivalmistaja.. Kylpytynnyrivaihtoehtoja löytyy useita erilaisia: perinteisiä lämpöpuutynnyreitä, helppohoitoisia muovisisustallisia, kahdeksan kulmaisia ym. Voit koota oman kylpytynnyripaketin, valitse kamina sekä lisävarusteet käyttötarpeen mukaan.

Kylpytynnyreiden toimitusaika on keskimäärin yhden viikon. Rahti Oulusta alaspäin on aina 149€ tavara määrästä riippumatta. Kylpytynnyrit toimitetaan aina koottuna kotiovelle asti. Sinun tarvitsee vain nostaa piippu paikoilleen ja alkaa kylpeä. Kun tilaa kylpytynnyrin meiltä, voit olla varma että saat rahalle vastinetta. Meidän takuut toimii ja meillä on aina edulliset hinnat. Meillä on käytössä hintatakuu, eli jos löydät tuotteen jotain halvemmalla niin pyrimme antamaan paremman tarjouksen.

Kylpytynnyrin tilaaminen onnistuu sähköpostitse tai puhelimitse. Kysy lisää, vastamme mielellämme. Olemme toimineet kylpytynnyreiden jälleenmyyjänä jo vuodesta 2011. Olemme myyneet useita kylpytynnyreitä ympäri Suomea. Tilaa sinäkin itsellesi tynnyrin meidän kauttamme, turvallisesti. Lupaamme myydä kylpytynnyrit edullisesti. Jos näet muualla halvemman hinnan, ilmoita siitä meille, pyrimme antamaan paremman tarjouksen.


Original Woody lämpöpuu kylpytynnyrit

Original Woody

Alkuperäinen ja luonnonläheinen kylpytynnyri. Tehty kestävästä lämpöpuusta. Useita koko ja kamina vaihtoehtoja.

Kylpytynnyri Original Easy

Original Easy

Helppohoitoinen ja muovisisustalla varustettu kylpytynnyri. Edullinen hinta ja kestävä laatutuote. Eri värejä tarjolla.

Cozy kylpytynnyrit

Comfort Cozy

Huoleton ja moderni kylpytynnyri tehokkaalla kaminalla. Näppärä ja tyylikäs. Useita eri vaihtoehtoja, kokoa mieleisesti.


Kylpytynnyri ja palju Tilty Kirami

Comfort Tilty

Upea ja edullinen sekä huoleton kylpytynnyripaketti. Useita eri värejä tarjolla. Perinteinen uppokamina lämmittäjänä.

Lisävarusteet ja tarvikket paljut

Kylpytynnyri tarvikkeet

Hyvä valikoima kylpytynnyritarvikkeita. Kannet, piiput, hatut, rappuset, kaminat, juomatelineet. Kaikki tilattavissa kaupastamme.

Kylpytynnyrin vuokraus tampere ylöjärvi

Kylpytynnyrin vuokraus

Vuokraamme kylpytynnyriä Tampereen ja Ylöjärven aluella. Tehokas kamina ja muovisisuta. Soita 044-7770506