Kylpytynnyri Comfort Family Kirami

Kylpytynnyri Comfort Family

Valmistettu Suomessa

Kylpytynnyri Comfort Family. Kirami perheen 2017 kevään UUTUUS on Family palju, joka on kehitetty niin lasten kuin ikäihmisten tarpeet huomioiden. Käytännöllisyyden lisäksi on kehityksessä panostettu entistä enemmän turvallisuuteen uuden askelman ja tukikaiteen myötä. Tynnyriin voi kiivetä helpommin niin sisään kuin ulos ja kaiteesta voi ottaa tukea tarvittaessa. Näemme tämän hyvänä ominaisuutena ajatellen perheen pienimpiä kuin henkilöitä, joilla jalka yrittämisestä huolimatta ei nouse niin korkealle kuin haluaisi. Lisäksi rappusten alle saa käytännöllisesti ulkopuolisen suodatinlaitteen piilotettua, jolloin veden puhtauskin on turvattu ilman näkyviä osia. Askelma toimii myös istuimena niin perheen pienimmille kuin niille joilla on tarvetta vilvoitella kylpyhetkien lomassa.

Pienen vesimäärän ansioista family palju lämpiää hieman nopeammin kuin aikaisemmat mallit ja muovisen sisuksen ansiosta palju on helppo pitää puhtaana. Tynnyri on mitoitettu 4:lle henkilölle, ja kahdelle henkilölle tila on ruhtinaallinen. Uutuutena myös kaksi kätevää juomapaikkaa valmiiksi integroituna tynnyrin askelman molemmilla puolilla.

Comfort family vaihtoehdot:

CFGST1900CULTSI-BL Comfort Family M CULT-si ST CoalBlack, Gray, Hinta: 1828€
CFGEP1900CULTSI-BL Comfort Family M CULT-si EP Black, Gray 1978€
Comfort Family M CULT-si EP Gray, Gray 1978€
Comfort Family M CULT EP Brown, Gray 1978€
Comfort Family M CULT Thermowood, Gray 1978€

* Kylpytynnyrin malli: Kirami Comfort Family
* Kylpytynnyrin koko: 1250 litraa / 3-5 henkilöä
* Rahti/toimitus: 149€ ympäri Suomen (Oulu-Helsinki akselilla)
* Edut: Muovinen kansi kylpytynnyrin ostajalle hintaan 199€ (norm. hinta 239€)
* Lisukkeet: Kaupan päälle vapaavalintainen juomateline!
* Hintatakuu: Jos löydät tämän kylpytynnyrin halvemmalla jostakin, ilmoita siitä meille, yritämme antaa paramman tarjouksen.

Hinta: 1828€ / Coalblack
kamina Cult 22kW

Kylpytynnyrin lisätiedot

Lisätiedot
Kaminavaihtoehdot
Mallikohtaiset lisävarusteet
 • Kylpytynnyri: Kirami Comfort Family

  • Tilavuus: 1250 litraa / 3-5 henkilöä
  • Paino: 141kg
  • Ulkohalkaisija: 170cm
  • Korkeus:110cm
  • Syvyys:91cm
  • Materiaalit: muovinen sisusta, harmaa

  Muovisisustainen Comfort Family on oiva valinta sellaisille nautiskeijoille, jotka haluavat huolettomia kylpyhetkiä. Lupaamme myydä kylpytynnyrit aina edullisesti. Jos näet muualla halvemman hinnan, ilmoita siitä meille, pyrimme antamaan paremman tarjouksen.

 • Saatavilla olevat kaminat ja hinnat

  • 22kW Cult ulkoinen kamina

  Kaikki myytävät kamiinat on valmistettu vain korkealuokkaisesta materiaaleista. Erittäin hyvin lämpöä johtava merialumiini takaa nopean lämmityksen sekä kestävän tuotteen. Kaikki kamiinat valmistetaan Suomessa ja ne testaan asianmukaisesti.

  Yleisin kylpytynnyreissä käytetty kamina on uppokamina. Se lämmittää asennetaan kylpytynnyrin sisälle, jolloin se lämmittää ulkopuolisen veden. Kylkikamina on uppokaminasta käytännöllisempi versio. Täyttö onnistuu kylpytynnyrin ulkopuolelta. Ulkopuoliset kamiinat ovat tehokkaimpia. Ne lämmittävät veden putkien avulla, jolloin saadaan tehokkain ja nopein lämmitysmuoto.

 • Kaupan päälle omavalintainen juomateline:

  Juomatelineet


  Muut mallikohtaiset ja yhteensopivat tuotteet:

  Rappu Family oma malli = 349€

  Kylpytynnyrin rappu 50cm petsattu kuusi = 89€

  Kylpytynnyrin kansi 170cm = 199€